Vabilo na 24.DP v streljanju Rogla 2015

Spoštovani ljubitelji športa

Strelsko društvo Slovenske Konjice, v času od 27. – 29. marca 2015, organizira 24. DRŽAVNO PRVENSTVO REPUBLIKE SLOVENIJE V STRELJANJU Z ZRAČNIM OROŽJEM, ki bo potekalo v Olimpijskem športnem centru na Rogli.

Na samem tekmovanju pričakujemo okoli 770 strelcev od najmlajših do članskih kategorij, v disciplinah serijska zračna puška 10m, zračna puška 10m in zračna pištola10m. Med tekmovalci bomo gostili dobitnika treh medalj na Olimpijskih igrah Rajmonda Debevec v disciplini zračna puška 10m, ter Petro Dobravec v disciplini zračna pištola 10 m, ki bo barve Slovenije zastopala na OI V Riu 2016. S svojo prisotnostjo na podelitvah nas bodo počastili Predsednik Strelske zveze Slovenije g. Janez Slapar z delegacijo, župan Slovenskih Konjic g. Miran Gorinšek in župan Zreč mag. g. Boris Podvršnik ter paraolimpijec Gorazd Tiršek Nani.

Kvalifikacijski del tekmovanja bo potekal v Športni dvorani hotela Rogla, finalna tekmovanja s podelitvami bomo lahko spremljali v Snežni dvorani hotela Planja (osnovna fotografija-postavitev finalnega strelišča).

Na otvoritveni slovesnosti, ki bo v soboto, 28. Marca ob 12:50 uri, nas bodo navduševale plesalke Twirling kluba Zreče ter mlada harmonikarja Nino Mihelak in Jaka Kranjc, pod mentorstvom Marjetke Gošnak.

Dogodek bomo popestrili s srečelovom. Glavni nagradi sta tablični računalnik in LCD televizor.

V skloupu državnega prvenstva bo potekalo izobraževanje za trenerje in strelce, ki se nanaša na testiranje in pravilno izbiro streliva za orožje. Podjetje Eley bo seminar izvedlo v nedeljo, dne 29.03.2015 ob 11.30 uri v predavalnici hotela Planja.

Vljudno vabljeni!